Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

La pròxima temporada, només SPAR Girona

La firma Citylift ascensors deixarà de ser patrocinador el 30 de juny posant fi a 6 temporades de vinculació

Citylift ja no figurarà a la samarreta de l'Uni.

Citylift ja no figurarà a la samarreta de l'Uni. / Imatge: David Subirana cedida per Uni Girona

L'Uni Girona 2020/21 s'anomenarà SPAR Girona. El copatrocinador de les últimes 6 temporades, Citylift Ascensors, deixa d'estar vinculat a l'entitat de Fontajau el pròxim 30 de juny i la firma de supermercats assumeix la seva part de patrocini i es convertirà en la marca principal que lluirà a la samarreta.

Cayetano Pérez - president d'Uni Girona / SPAR ha dit que assumirà la part que assumia Citylift. La part econòmica està coberta.

El president de l'Uni Girona, Cayetano Pérez, ha explicat a Ràdio Girona que sabien des de feia temps que passaria això i han tingut temps per treballar aquest escenari. Pérez diu que, des del punt de vista econòmic, no suposarà un gran trasbals perquè SPAR està disposat a assumir el que hi posava Citylift -que feia una aportació inferior a la de la cadena de supermercats- i no es descarta aportacions més petites d'altres patrocinadors.

L'empresa Citylift, fundada fa 17 anys per l'actual president de l'Uni i dos socis més, ha format part de l'etapa més exitosa del club gironí amb la consecució de 2 lligues, 2 supercopes i 4 lligues catalanes. L'anunci arriba just un any després que Pérez es desvinculés de la firma.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?