Deportes

'Barça Gate': Jaume Roures confirma que ha presentat una demanda contra Bartomeu, la junta i el Barça

Barça Gate: Jaume Roures confirma al 'Què t'hi Jugues!' que ha presentat una demanda contra Bartomeu, la junta i el Barça

Barça Gate: Jaume Roures confirma al 'Què t'hi Jugues!' que ha presentat una demanda contra Bartomeu, la junta i el Barça

15:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1588770628093/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'entrevista a Jaume Roures al 'Què t'hi Jugues!' no només ha estat una conversa sobre el retorn del futbol i la seva derivada econòmica, sinó que també ha estat una entrevista on ha parlat sobre els seus darrers afers relacionats amb el FC Barcelona: la demanda pel cas 'Barça Gate', les declaracions de Sandro Rosell o les darrerers vinculacions a candidats a la presidència del club.

Confirma la demanda

"Sí hem, presentat una querella contra Bartomeu i al Barça com a club. Ara estem pendents d’un acte de conciliació de les dues parts per veure si el Barça reconeix que ha utilitzat mitjans per atacar-me a mi i a Mediapro i llavors indemnitzar-nos. Els diners els destinaríem a un casal d’infants".

Rosell va mentir

"Va dir dues mentides. L'últim contracte amb el Barça el vaig fer amb ell. Quan el Barça signa amb Telefònica ja fa un any que no és president. Per què hauria d'anar contra ell? I per últim, el registre a Mediapro no es va aturar mai".

Nega cap vincle amb futurs candidats al Barça

"Només em vaig involucrar una vegada, va ser amb Nuñez. En el seu dioa vaig arribar a estar amb el Pep i amb el Bassat i van perdre. Des de llavors no he tornat a estar al cantó de cap candidat. No m'interessa. Quan el Laporta va ser president jo no vaig tenir cap relació diferent amb el club".

Ell tornaria els abonaments a qui ho demani....

"Tornar abonaments? Als qui ho demanin, sí. Cada soci decidirà en funció de la seva situació personal i de la seva relació sentimental amb el club. Jo no ho demanaria, però cada soci és un món. Em sembla lògic demanar que et tornin els diners".

FIFA GATE: Gerard Romy (cofundador Mediapro), acusat de suborns

"Estem parlant d’un cas de fa 5 anys. Hi ha més de 7.000 persones a Mediapro, en el seu dia algunes persones a EEUU van ser excloses de la companyia per fer coses que no havien de fer. Des de Mediapro vam assumir responsabilitats pel que no havíem estat capaços de controlar, vam pagar una multa importantíssima i no van haver-hi mesures contra nosaltres. Insisteixo que això és de 2015 i que es treu regularment quan es vol parlar malament de nosaltres. A totes les grans empreses tenen problemes d’aquests, on tenen treballadors que fan coses que no haurien de fer i que ni estan autoritzades a fer-ho".

"En aquest macrojudici del FIFA Gate apareixeran els noms dels treballadors que vam fer fora de Mediapro. Per això no va ser inculpada Mediapro, a nosaltres només ens han demanat responsabilitats per no haver pogut controlar el que feia la nostra gent. Des de llavors tenim moltes més mesures de control".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00