Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

Salut vol que Girona es quedi a la fase 0

En les últimes hores, sis persones han mort per coronavirus a les comarques de Girona

La plaça Independència de Girona, amb els restaurants i les terrasses tancades

La plaça Independència de Girona, amb els restaurants i les terrasses tancades / Marina López (ACN)

La Regió Sanitària de Girona no començarà la fase 1 dilluns si el Ministeri fa cas a la Generalitat. L'informe presentat creu que aquesta àrea no està preparada en base a factors com la taxa de transmissió del virus i la incidència de nous casos que a girona està sent més alta que a Barcelona ciutat, un fet atribuïble al nombre de testos fets a residències de la província que han fet augmentar els casos diagnosticats de Covid-19.

Que tot Girona es quedi a la fase 0 ha fet aixecar queixes que creuen que el model segueix sent tant injust com el de les províncies. Per exemple, el Ripollès té 47 casos per cada 10.000 habitants i seguiria a la fase 0 mentre que el Pallars Jussà podrà saltar de fase amb 80 casos per cada 10.000 habitants.

Sis noves morts

Segons el departament de Salut, ahir 61 persones van donar positiu en covid19 i fins ara ja hi ha hagut més 5.600 afectats. Tot i això, calculen que hi ha gairebé 19 mil sospitosos de tenir el virus.

La xifra de persones hospitalitzades per covid19 torna anar a la baixa avui hi ha ingressades 391 persones51 menys que dilluns. Ahir es van donar una trentena d’altes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?