Sociedad

El primer dia d'esport a la platja acaba sense aglomeracions

A primera hora hi havia dubtes entre els ciutadans i els agents de la Guàrdia Urbana sobre el que està permès fer a la sorra i a l'aigua

Esportistes a les platges de Barcelona en la seva obertura / Miquel Codolar ACN

Barcelona

La prudència ha guanyat en el primer dia de platges obertes per fer esport. No hi ha hagut aglomeracions a la sorra i, en general, s'ha respectat la normativa. Això sí, ha sigut un matí de dubtes entre els ciutadans i també entre els agents de la Guàrdia Urbana, al menys a primera hora.

Pot ser perquè era el primer dia del confinament en el que l'Ajuntament permetia fer esport a la platja, però el cas és que hi ha hagut poca gent. Els nadadors habituals han celebrat poder tornar al mar. Un veí de la platja del Bogatell explicava que la sensació ha sigut "per plorar d'emoció" després de tants dies. Juan Carlos diu que estava esperant que donessin llum verda i ho ha aprofitat i la seva filla ha destacat que l'aigua estava a bona temperatura i ha agraït que no hi hagués massa gent.

A primera hora la guàrdia urbana ha frenat alguns corredors que volien entrar a la sorra perquè no tenien clar si es podia fer aquesta activitat o no. Però de seguida han tingut la informació completa i s'han passat el matí resolent els dubtes dels ciutadans. Un d'ells preguntava si podia "pendre el sol" i la resposta ha estat que no. Que només fer esports individuals. I entre les 6 i les 10 del matí.

La Laura corria pel passeig Marítim i s'ha sorprès al veure gent a l'aigua. Ha preguntat als agents si estava permès el bany i li han aclarit que només la natació. Tot i això, la Laura ha marxat pensant que demà entrarà a l'aigua encara que no nadi. Algunes persones ja ho han fet avui: tot i estar prohibit s'han banyat i han pres el sol, però poca estona i dissimulant. A les 10 les platges han quedat desertes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00