Deportes
Tercera división

Ontinyent ofereix El Clariano per ser la seu del 'play-off' d'ascens a Segona B

El camp ontinyentí podria decidir, si Sanitat ho permet, l'ascens a la categoria de bronze

Membres del govern municipal amb directius del desaparegut Ontinyent CF en la presentació de la nova gespa / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

L’estadi Municipal de El Clariano s’ha convertit en el gran candidat a albergar, si sanitat aprova la seua disputa fet que deuria saber-se estos dies, el ‘play-off d’ascens a Segona Divisió B.

La noticia va saltar amb una exclusiva del mitjà esportiu Golsmedia, i des de Radio Ontinyent de seguida vam poder confirmar la noticia.

El regidor d’esports, Óscar Borrell, ha confirmat que així ha sigut, ja que consideren que El Clariano és el lloc ideal per a la cel·lebració, per camp, per dimensions, per ubicacions i per gespa, canviada fa poc per una d’última generació. Escoltem al regidor en declaracions exclusives.

Óscar Borrell expressa que El Clariano és el camp perfecte per a la disputa del 'play-off'

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1588923731935/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hi ha més propostes sobre la taula de la FFCV, entre elles la de Castàlia, un camp que sembla més complicat degut a la llunyania de tots els equips que disputen el ‘play-off’, sobretot l’Intercity de Sant Joan d’Alacant que deuria creuar tota la Comunitat.

De confirmar-se la disputa del ‘play-off’, a El Clariano es disputaria un Alzira-Atzeneta, duel entre un rival històric del desaparegut Ontinyent CF i un equip de La Vall d’Albaida, situat a 10 km d’Ontinyent, i en l’altra semifinal apareixeria el CD Alcoyano, el rival del derbi davant l’Ontinyent. El camp viuria així, abans de l’esperat, un nou encontre de futbol semiprofessional.

Explica Borrell que les bones relacions amb la Federació podrien dur una cita inèdita a Ontinyent en cas que s’autoritze la disputa.

Óscar Borrell destaca el bon tracte d'Ontinyent amb la FFCV

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1588923734838/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00