Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Deportes

Xavi Pascual al 'Què t'hi Jugues!': "Podríem haver guanyat dues Eurolligues seguides"

El extècnic del FC Barcelona passa pel 'Què t'hi Jugues!' 10 anys després de proclamar-se campió de l'Eurolliga a París.

Xavi Pascual al 'Què t'hi Jugues!': "Podríem haver guanyat dues Eurolligues seguides"

Xavi Pascual al 'Què t'hi Jugues!': "Podríem haver guanyat dues Eurolligues seguides"

10:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1588940719545/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest dissabte es compliran 10 anys de l'Eurolliga que va guanyar el FC Barcelona de bàsquet a París. En aquell llavors l'entrenador del Barça era Xavi Pascual, qui avui ha atès els micròfons del 'Què t'hi Jugues!' per recordar aquella Eurolliga, aquella plantilla i tots els records del seu pas pel FC Barcelona.

Recordant l'Eurolliga 2010

"Recordant aquell moment et retornen moltes emocions. A la final vam ser un equip dinàmic, defensivament bons i brillants en atac. Vam estar espectaculars".

"La part mes xula és que demà es veurà novament el partit i veuràs que el bàsquet que es jugava fa deu anys no desencaixava al d'ara. El nostre bàsquet, sap greu que ho digui jo, era avançat a la època".

Podrien haver repetit...

"A l'any següent teníem opcions de tornar a guanyar-la, però vam patir lesions molt importants (Pete Mickel, Basile, després Navarro...). Molt mala sort. Aquell equip amb continuïtat hagués aconseguit més coses"

L'actual Barça

"D'ençà que he sortit, el club ha invertit més. Ara és el millor equip d'Europa".

Si no es juga més, el Barça de futbol hauria de ser campió de lliga?

"Els esports que no tenen playoff des del meu punt de vista seria el més just donar el campionat a qui hagi acabat primer o al que a la meitat anava primer. Però als esports on hi ha al playoff (com el bàsquet) em semblaria injust, ja que les temporades i els partits es preparen pensant en els playoffs".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00