Sociedad

El Festival Sónar es cancel·la pel coronavirus

Els organitzadors diuen que és l'única opció que tenien i ja preparen l'edició del 2021

Segona jornada del Sónar 2019 / David Zorrakino - Europa Press - Archivo (EUROPA PRESS)

Barcelona

A les cancel·lacions del Festival de Peralada i del Festival Jardins de Pedralbes s’hi suma ja la del Sonar. Des del festival de música avançada diuen que després de valorar totes les opcions i atenent a la normativa del govern la cancel·lació és l'única opció possible per garantir plenament la salut i la seguretat dels assistents, artistes i treballadors.

El festival, que s’havia de fer del 18 al 20 de juny, es posposa fins l'any vinent i ja té dates. Es farà el 2021 del 17 al 19 de juny. El Sónar agraeix la paciència i la comprensió del públic i diu que els qui han comprat una entrada rebran un correu el 19 de maig amb la informació detallada dels avantatges que tindran si conserven l'entrada per l'any vinent. Els qui ho prefereixen se'ls retornarà els diners.

El Sónar continua actiu el 2020 amb altres esdeveniments i farà una edició especial del congrés de tecnologia, el Sónar + D que es farà el 18 i 19 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, l’espai on va néixer i créixer.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad