Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

Desconfinamiento

Més vols interilles però al 50% de la seva capacitat

El Govern balear també permet el transport de passatgers per via marítima

S'incrementen els vols interilles des d'aquest dilluns.

S'incrementen els vols interilles des d'aquest dilluns. / Galibois83/Pixabay

Les restriccions als vols entre illes s'han aixecat a partir d'aquesta passada mitjanit. Així ho estableix l'ordre ministerial publicada aquest diumenge al Butlletí Oficial de l'Estat. No succeirà el mateix amb els vols entre Menorca i la Península en els quals es mantindran les restriccions imperants fins aquest moment.

Per a Balears s'estableix un servei mínim de dos vols diaris entre Palma i Eivissa i de dos entre Palma i Menorca, sempre d'anada i tornada. En el cas de les connexions entre les illes dels arxipèlags, l'ordre recull les tarifes de referència a aplicar per a cadascuna de les rutes, així com els serveis mínims imprescindibles diaris en aquestes rutes, establertes per al període de alarma. Es determina a més que els operadors han de garantir, mitjançant el procediment que considerin més adequat, la màxima separació possible entre els passatgers. A aquest efecte, en l'ordre es recull que es considera suficient oferir al públic només el 50 per cent de la capacitat de la aeronau.

També a Balears es restableix el tràfic de passatge i vehicles entre la península i la resta d'illes de Balears per via marítima.

Aquestes dues mesures aniran acompanyades de nous controls sanitaris a ports i aeroports on es prendrà la temperatura dels passatgers que arribin.

El fet d epoder viatjar no implica que tothom ho pugui fer. Els desplaçaments fora de l'illa de cadascú poden ser per temes sanitaris, de feina, de tornada a casa o de força major.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?