Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

Es disparen les solicituts d'ajuda a Creu Roja per la crisi

L'assemblea local de Maó-Es Castell detecta un increment del 60% de peticions des que va començar el confinament

Les donacions privades permeten a Creu Roja arribar a la gent que més necessita ajuda en aquests moments. / Creu Roja.

Mahón

Les peticions d’ajuda a Creu Roja de Maó-Es Castell han crescut un 60% en el que portem de confinament pel coronavirus segons ha explicat el president de l’assemblea local, Arturo Bagur. En aquest termini de temps s'ha passat d'ajudar a 250 famílies a 400 el que suposa, aproximadament 1.600 persones. A Maó els sol·licitants d'ajudes han crescut en 130 famílies i a Es Castell sobre la quinzena.

Però Bagur ja adverteix que el futur no pinta gaire bé i per aquest motiu es preparen per a una tardor on els demandants d’ajuda poden créixer de forma important. Especialment es tem el que pugui passar a partir de setembre-octubre.

Bagur explica que qualsevol donació serà molt ben rebuda per ajudar a qui més ho necessita. En aquest sentit, apunten que treballen sempre en coordinació amb els serveis socials dels ajuntaments i del Consell de Menorca. Precisament, Bagur destaca que tant les ajudes de particulars com de les administracions els estan permetent fer front a la situació actual.

El president de l'assemblea local ha destacat també les donacions de productes de kilòmetre zero que permet fer paquest de menjar fresc i sa pels qui més ho necessiten.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00