Jueves, 04 de Junio de 2020

Otras localidades

Crisis económica coronavirus Covid-19

'Agullent Suma', una partida de 100.000 euros per a les primeres mesures econòmiques urgents front al Covid-19

La partida inicial s'incrementarà amb posterioritat amb més fons municipals

Imatge del ple telemàtic al que es va aprovar 'Agullent suma'

Imatge del ple telemàtic al que es va aprovar 'Agullent suma' / Ajuntament d'Agullent

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agullent ha reestructurat els pressupostos municipals, que tenia a punt de presentar al plenari just quan es va declarar l’estat d’alarma, per crear una partida inicial de 100.000€ per a executar les primeres mesures urgents front al Covid19. Segons informen, aquesta és només una quantia mínima inicial, que servirà per a posar en marxa les primeres accions del pla econòmic local “Agullent Suma”. Segons ha explicat l’alcalde, Pau Muñoz, “aquesta partida inicial s’incrementarà amb posterioritat amb més fons municipals”.

El pla “Agullent Suma” té com a objectiu promoure la reactivació de l’activitat econòmica local, fent especial incidència en els treballadors autònoms, i en els sectors dels comerços i els serveis que s’han vist especialment afectats per l’estat d’alarma. Dins del paquet de mesures inicials, a aquests sectors se’ls oferiran ajudes econòmiques, suport promocional i exempcions o compensació d’impostos i taxes municipals vinculades a la seua activitat. El pla “Agullent Suma” també tindrà una vessant social, destinada a no deixar desateses a les persones que s’hagen pogut quedar sense recursos econòmics per a fer front a les necessitats bàsiques, i que per tant es troben en una situació de forta vulnerabilitat.

“Agullent Suma” preveu incorporar més línies d’acció, com per exemple un pla d’ocupació local, a mesura que avance la desescalada i es puguen avaluar a nivell local els efectes post estat d’alarma, en els diferents sectors de la població.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?