El BalcóEl Balcó
Sociedad

"No demano un xec en blanc, demano col·laboració lleial i en molts aspectes ens podem entendre"

Xavier García Albiol (alcalde de Badalona), al Balcó

ENTREVISTA Xavier García Albiol (alcalde de Badalona) “No demano un xec en blanc, demano col·laboració lleial i en molts aspectes ens podem entendre

ENTREVISTA Xavier García Albiol (alcalde de Badalona) “No demano un xec en blanc, demano col·laboració lleial i en molts aspectes ens podem entendre

11:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1589303988093/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Alguns titulars que ha deixat l'entrevista a Xavier García Albiol al Balcó:

"Avui ha estat un dia complicat. Han esta dies de molta tensió. Tot plegat, una mica intents. M’he vist alcalde a la votació. Ha estat una situació que no havia vist mai. Estava a l’escó preparant-me el discurs d’oposició.

Ha acabat passant el més just i obeeix a la voluntat generalitzada dels veïns de Badalona.

Els partits d’esquerres i independentistes han de superar una crisi interna que avui s’ha fet pública. El clima entre ells no és el millor i desitjo que ho superin i a partir d’aquí entenguin que jo no demano un xec en blanc. Demano una col·laboració lleial en favor dels veïns de Badalona. En molts aspectes ens podem entendre.

He creuat quatre paraules amb alguns d’ells i estic esperançat. Més enllà de la discrepància política. Han de tenir un projecte polític que vagi més enllà de dir no a l’Albiol.

En temes de ciutat tots poden fer les seves aportacions.

He parlat amb Pablo Casado i amb l’Alejandro Fernández. M’ha donat molts ànims i que ho faci igual que ho vaig fer entre el 2011 i el 2015.

Badalona és una singularitat perquè el PP és molt fort i guanya les eleccions municipals.

La meva voluntat és entendre’m amb tothom que no es vulgui auto excloure.

La senyora Colau mostra el respecte que té pels veïns de Badalona. Jo tinc un percentatge de vot més elevat d’ella. Que es preocupi dels seus problemes, que prou en té i ha portat Barcelona a espectacles de desprestigi.

No he parlat amb Àlex Pastor. El temps que va estar d’alcalde em va cridar una vegada en dos anys. La relació política era educada però no massa fluida. Quan passi el temps estaré encantat de veure’ns"

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad