Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 28 de Mayo de 2020

Otras localidades

Sigue la entrevista con el expresidente del Barcelona Sandro Rosell Sigue la entrevista con el expresidente del Barcelona Sandro Rosell

Barcelona treu espai al cotxe i la moto en favor del vianant i la bici

L'Ajuntament ha tallat els laterals de la Diagonal i la Gran Via i baixarà 2.000 motos de les voreres

Una de les tanques de l'Ajuntament de Barcelona per ampliar els espais dedicats als peatons

Una de les tanques de l'Ajuntament de Barcelona per ampliar els espais dedicats als peatons / David Zorrakino (Europa Press)

Des d’aquest dimarts estan tallats al trànsit diferents trams dels laterals de la Diagonal i la Gran Via, dues de les principals artèries de la ciutat. Es fa perquè els ciutadans que van a peu puguin respectar la distància de seguretat. I amb el mateix objectiu, l’Ajuntament ha concretat que baixarà dues mil motos de les voreres.

A la Diagonal esta tallat el lateral mar entre la plaça Francesc Macià i el Passeig de Gràcia i el lateral muntanya entre Roger de Llúria i Sardenya. A la Gran Via es talla el lateral mar entre Vilamarí i la Rambla de Catalunya i entre Pau Claris i Bailén. Això vol dir que en aquests trams els vehicles no podran girar, hauran de continuar pel tronc central fins que s’acabin aquests espais convertits ara en zona per a vianants.

L’Ajuntament de Barcelona també intensificarà la retirada de motos de les voreres. Assegura que en baixarà 2.000 per alliberar 43.000 metres quadrats per als vianants. S'actuarà en 24 punts de la ciutat i les multes, de 100 euros, es començaran a posar quan BCN entri en fase 1.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?