Sociedad

La recuperació passa per la frontera

Hotelers i immobiliàries assenyalen que, més enllà de la fase 1, cal moure peça aquí

Una terrassa a la Costa Brava / Cedida

Girona

Només calculen obrir 1 de cada 4 terrasses al centre de la Costa Brava, i els hotels es mantindran gairebé tots tancats. Passar a la fase 1, segons els hotelers, només beneficiarà els negocis de l'interior i destinats al públic familiar.

El president del Grup Costa Brava Centre, Martí Sabrià, creu que la majoria no obriran fins que es tornin a aixecar les fronteres.

Martí Sabrià, president del Grup Costa Brava Centre

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1589445959545/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Set municipis de la Costa Brava seguiran un model únic de terrasses per aquest estiu. És una proposta del mateix sector hoteler perquè tots els municipis tinguin les mateixes distàncies i poder generar confiança entre els possible turistes.

Immobiliàries pendents de la frontera

Pendents dels turistes, en aquest cas sobretot dels francesos estan les immobiliàries. Michel Paschoud, responsable d’Easy Brava, diu que han tingut moltes cancel·lacions i que sense el públic estranger tenen poc marge. També expliquen que a la Costa Brava no té sentit reconvertir el lloguer turístic en convencional, per la tipologia dels edificis.

Michel Paschoud, d'Easybrava

04:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1589372015420/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00