Miércoles, 15 de Julio de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El geriàtric de Maó està lliure de Covid-19

S'han fet proves a tots els residents i treballadors del centre sociosanitari

Totes les proves de Covid-19 a treballadors i interns de la residència han donat negatiu.

Totes les proves de Covid-19 a treballadors i interns de la residència han donat negatiu. / Ajuntament de Maó.

L’Ajuntament de Maó informa que els resultats de les proves de Covid-19 han confirmat que no hi ha cap cas positiu entre les persones residents i el personal de la Residència Geriàtrica Assistida de Maó.

La totalitat del personal de la citada institució, així com totes les persones que hi resideixen, es van sotmetre a les proves per detectar possibles casos de Covid-19. Es van fer les proves a un total de 81 persones residents, a més de 95 tests a treballadores i treballadors. En tots els casos, les proves han donat negatiu per coronavirus.

En conseqüència, l’Ajuntament expressa la seva gratitud a tot el personal treballador de la Residència Geriàtrica, per la seva professionalitat i dedicació exemplars a l’hora de fer front a aquesta crisi sanitària. Es tracta d’un dels punts més sensibles de la ciutat, on es fa necessari seguir un protocol impecable, de cara a protegir la salut d’un col·lectiu especialment vulnerable.

Per això, el consistori vol reconèixer la predisposició total que ha mostrat i que mostra, en tot moment, el personal d'aquest centre, a l'hora d'adaptar-se a tots els canvis necessaris. El seu rigor i la seva professionalitat han estat les qualitats essencials que han permès que, fins al dia d'avui, no s'hagin registrat casos positius a la Residència.

Tot i la satisfacció que pugui suposar aquesta bona dada, el consistori recorda que, ara més que mai, seguirà mantenint, de forma estricta, el protocol de seguretat marcat per les autoritats sanitàries, tal com ha fet fins ara, per poder seguir avançant en la transició cap a una nova normalitat.

Així mateix, l’Ajuntament recorda a la població de Maó que s’han de seguir complint les normes de seguretat sanitàries vigents a la fase 1 i mantenir, en tot moment, la distància física de seguretat d’almenys 2 metres.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?