Domingo, 07 de Junio de 2020

Otras localidades

Confinamiento

Ascome critica la negativa del Govern central a permetre rebaixes

El ministre Salvador Illa refusa aquesta opció ja que podria provocar aglomeracions de gent

El Govern central impedeix fer rebaixes, aspecte que critica Ascome.

El Govern central impedeix fer rebaixes, aspecte que critica Ascome. / Pixabay.

La prohibició del Govern Central als comerços per a que facin accions promocionals que puguin implicar aglomeracions, com les rebaixes no ha agradat gens al sector a Menorca. En un principi Madrid prohibeix les rebaixes a les botigues físiques, però les permet a les vendes online.

La mesura ha volgut ser reinterpretada pel Govern balear que creia que era acceptable fer rebaixes sempre que els locals mantinguin l’aforament dins dels límits establerts. Però el ministre Salvador Illa ha refusat aquesta opció. La patronal menorquina Ascome no entén la mesura dictada pel govern de l’Estat i advoca per la reinterpretació que ha fet posteriorment l’Executiu autonòmic.

Vicente Cajuso, president d’Ascome, apunta que la mesura sembla destinada a enfonsar definitivament uns empresaris que ho estan passant molt malament.

Recorda que unes rebaixes podrien rellançar el sector o, com a mínim, facilitar una venda de productes de temporada que s'estan acumulant. Cajuso prefereix vendre a un preu reduit que no pas que continuin com estocs de magatzem

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?