Domingo, 07 de Junio de 2020

Otras localidades

Confinamiento

Mesures especials pel primer Ple del Consell Insular durant el Covid-19

Dilluns es celebrarà el debat en una sala remodelada per a la ocasió

El Consell es prepara per a un ple extraordinari tant per la seva convocatòria com per la distribució dels seients per evitar contagis.

El Consell es prepara per a un ple extraordinari tant per la seva convocatòria com per la distribució dels seients per evitar contagis. / CIME

Torna l'activitat política al Consell aquest dilluns amb la celebració d'un ple extraordinari a les 10 del matí. A nivell de debat i votació cal destacar una modificació dels pressupostos de la institució per disposar de més doblers per lluitar contra la crisis del coronavirus. També hi haurà interpel·lacions sobre el Covid-19 i els menors tutelats per la institució.

Però el Ple estarà marcat per les normes de seguretat i higiene motivades per la pandèmia. Així s'han llevat las cadires i s'ha organitzat una taula al centre de la sala prou llarga per a que els consellers mantinguin la distància de dos metres entre ells.

Els periodistes i mitjans gràfics podran assistir però hauran de respectar també unes normes molt precisses per cumplir les normes de la Fase 1.

Serà el Ple del Consell amb la imatge més diferent de tots els que s'han celebrat a l'actual seu de la institució.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?