Jueves, 04 de Junio de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Una setmana sense víctimes mortals al Departament Xàtiva-Ontinyent

Per tractar de continuar amb la dinàmica a la baixa, recomanen sometre's al control de temperatura que realitzen a la porta dels centres i hospitals

Foto dels professionals del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent al laboratori

Foto dels professionals del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent al laboratori / Departament Xàtiva-Ontinyent

Des de les dades que vos oferiem dilluns, que marcaven l’avanç de la pandèmia al Departament de Xàtiva-Ontinyent fins al dissabte, les dades han sigut realment esperançadores.

Durant tota la setmana no s’ha hagut de lamentar cap víctima mortal, mantenint-se en 39 la xifra de persones que han perdut la vida des de l’inici de la pandèmia.

La xifra de contagis, això sí, hauria pujat en 11, deixant un total de 336 el total de persones que integren el Departament de Salut, les que han tingut o tenen la malaltia.

A més a més i per tractar de continuar amb la progressió positiva, des de hui tots els centres sanitaris del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent estan recomanant a l'entrada, un control de temperatura a totes les persones que acudeixen.

Han recordat que continuen vigents les recomanacions d'ús dels centres sanitaris, tant consultoris, centres de salut i especialitats com a hospital. Una mesura que busca millorar la seguretat de les persones que han d'entrar en un centre sanitari.

Tot el personaldel Departament té instruccions de com actuar en cas de tenir una determinada lectura de temperatura, així com els consells que donar a la persona usuària.

“En tot cas continuarem informant de quantes mesures vajen adoptant-se. És molt important recordar que encara que estem en alguna fase de “desescalada” i tota mesura d'autoprotecció i seguretat tant personal com col·lectiva resulta una gran ajuda davant la lluita contra la pandèmia i en això la responsabilitat és general, tant de la població com del personal sanitari”, conclouen.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?