Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 29 de Mayo de 2020

Otras localidades

Terrasses i comerços marquen la diferència en la fase 1

El pes del turisme marcarà la diferència en els diferents municipis

Terrasses a Plaça Independència

Terrasses a Plaça Independència / David Parreño

Molts dels que volen obrir ja ho tenien tot a punt perquè comptaven que el canvi de fase s’hagués fet la setmana passada. Al litoral però es preveu que tot just avui comenci a activar-se la maquinària per posar al dia els establiments, sobretot aquells turístics.


En el cas de Platja d’Aro, l’alcalde Maurici Jiménez diu que són optimistes a mig termini i marca el juliol com a data de reactivació. La previsió és que l’ocupació de via pública a Platja d’Aro es faci de manera gradual i es vagi adaptant a mesura que ho faci la demanda.


Lloret i Sant Feliu permetran ocupar la via pública a costa de treure pàrquing i en molts casos es bonificarà de manera total o parcial la taxa. En el cas de Figueres, només es pagarà a partir de l’octubre. A la capital de l’Alt Empordà la previsió és que comerços i terrasses obrin gairebé totes. Una necessitat, explica l’alcaldessa Agnès Lladó, per un municipi que depèn en un 80% del sector serveis.


L’Ajuntament de Figueres ha gastat 300.000€ en un pla perquè els negocis s’adaptin a la nova normalitat per garantir les mesures sanitàries, com la instal·lació de mampares de metacrilat.


A Salt s’han rebut 40 sol·licituds d’informació de comerços que volien saber com podrien reobrir en la fase 1 que comença avui mateix.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?