Sociedad

Borja García: "el que primer s'adapti tindrà terreny guanyat"

El mitjapunta del Girona diu que són conscients que jugar cada 72 hores a l'estiu tindrà conseqüències.

Borja García atenent als mitjans del club aquest matí a La Vinya. / Imatge: Girona FC

Girona

El Girona FC ha tornat als entrenaments de grup. Ho ha fet aquest matí a les instal·lacions de La Vinya (Caldes de Malavella) en grups de 10 jugadors. És un pas més de cara a la represa de la competició prevista, en principi, per a mitjans de juny.

El mitjapunta Borja García, diu que desconeixen "quant durarà la presa de contacte" però admet que, després de dos mesos d'aturada, "és començar de zero" i "el primer que s'adapti a les circumstàncies serà el que tindrà més terreny guanyat".

Borja García - jugador del Girona FC

01:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1589807468431/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per Borja García, "els primers partits marcaran" on poden acabar a final de temporada. Al Girona, li convé reprendre amb bon peu perquè ara mateix és cinquè, en zona de play off, a 8 punts de l'ascens directe quan en queden 33 per disputar.

El '10' del Girona diu que és evident que "jugar cada 72 hores tindrà conseqüències" però és conscient que el futbol "és un focus d'alegria per la gent, és una distracció" i té ganes de tornar a exercir, encara que sigui en camps sense públic.

"Els portarem a dins -als aficionats- i segur que notarem el seu escalf a través de les xarxes socials o de les iniciatives que es posin en marxa", ha recalcat en una entrevista enregistrada pels mitjans oficials del club i distribuïda a través de Youtube.

 

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00