Sociedad
Turismo

Ashome vol més promoció turística de cara a aquest estiu

Els hotelers diuen que faran campanyes sense esperar a les administracions

Ashome vol promocionar l'illa al Regne Unit per atreure turistes de cara a quest estiu. / Pixabay.

La majoria de destinacions turístiques a la Mediterrània estan fent una campanya molt agressiva per recuperar turistes de cara a aquest estiu un cop es pugui tornar a viatjar. L’administració siciliana pagarà la meitat de les estades a l’illa. Grècia negocia amb països com Alemanya l’arribada de visitants.

Davant d’aquesta situació, la patronal hotelera Ashome ja ha anunciat que no entraran en guerres de preus amb els seus competidors. La seva lluita serà la qualitat i la seguretat sanitària. Però per fer això cal un sobreesforç en matèria de promoció turística i no pensen esperar a ningú per fer-la, ni a les administracions.

Azucena Jiménez, la gerent d’Ashome, explica que mantenen contactes amb turoperadors, oficines de turisme i demés del Regne Unit amb l’objectiu de reforçar la presència mediàtica de Menorca.

Cal recordar que el Govern balear ha anunciat durant les darreres setmanes converses amb turoperadors alemanys, però aquest és un mercat emissor que afecta, principalment, a Mallorca i en una mesura molt menor a Menorca.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00