Domingo, 07 de Junio de 2020

Otras localidades

Desconfinamiento

Noves connexions amb Menorca per quan arribi la Fase 2

Baleària i Air Nostrum anuncia més freqüències per anar recuperant la normalitat

El vaixell ràpid de Baleària Jaume III tornarà a unir Mallorca i Menorca des de dilluns vinent.

El vaixell ràpid de Baleària Jaume III tornarà a unir Mallorca i Menorca des de dilluns vinent. / Baleària

Menorca ja es prepara per incrementar la seva mobilitat i empreses com Baleària o l’aerolínia Air Nostrum ja anuncien més freqüències per viatjar fora de l’illa. En el cas d’Air Nostrum es vol reprendre l'operatiu de vols interilles a Balears a partir de diumenge que ve, 24 de maig. En un principi es programaran dues freqüències entre Mallorca i Menorca i la companyia aèria anirà monitoritzant la demanda en tot moment per adequar l'oferta si fos necessari.

Pel que fa a la naviliera Baleària , l’operatiu es reprendrà a partir de dilluns que ve, 25 de maig. Això afectarà les connexions en alta velocitat entre Menorca i Mallorca. La naviliera ha anticipat la seva nova programació, que coincidirà amb el previsible canvi de fase i sumarà així tres vaixells als 12 que té operant actualment.

El vaixell Jaume III realitzarà connexions diàries en alta velocitat entre Mallorca i Menorca, amb sortides a les vuit del matí des d'Alcúdia i retorns a les vuit del capvespre des de Ciutadella. Aquestes noves sortides se sumen a les connexions amb ferri. Actualment hi ha 6 sortides setmanals a la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?