Sociedad
Desconfinamiento

Noves connexions amb Menorca per quan arribi la Fase 2

Baleària i Air Nostrum anuncia més freqüències per anar recuperant la normalitat

El vaixell ràpid de Baleària Jaume III tornarà a unir Mallorca i Menorca des de dilluns vinent. / Baleària

Mahón

Menorca ja es prepara per incrementar la seva mobilitat i empreses com Baleària o l’aerolínia Air Nostrum ja anuncien més freqüències per viatjar fora de l’illa. En el cas d’Air Nostrum es vol reprendre l'operatiu de vols interilles a Balears a partir de diumenge que ve, 24 de maig. En un principi es programaran dues freqüències entre Mallorca i Menorca i la companyia aèria anirà monitoritzant la demanda en tot moment per adequar l'oferta si fos necessari.

Pel que fa a la naviliera Baleària , l’operatiu es reprendrà a partir de dilluns que ve, 25 de maig. Això afectarà les connexions en alta velocitat entre Menorca i Mallorca. La naviliera ha anticipat la seva nova programació, que coincidirà amb el previsible canvi de fase i sumarà així tres vaixells als 12 que té operant actualment.

El vaixell Jaume III realitzarà connexions diàries en alta velocitat entre Mallorca i Menorca, amb sortides a les vuit del matí des d'Alcúdia i retorns a les vuit del capvespre des de Ciutadella. Aquestes noves sortides se sumen a les connexions amb ferri. Actualment hi ha 6 sortides setmanals a la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00