Viernes, 05 de Junio de 2020

Otras localidades

Sanidad

El Pacte per la Sanitat, principal acord al debat de Ràdio Ontinyent

Els quatre principals grups polítics comarcals concorden en la necessitat d'establir la cartera de serveis del nou hospital d'Ontinyent

Fotografia de la construcció de l'hospital d'Ontinyent

Fotografia de la construcció de l'hospital d'Ontinyent / Ajuntament d'Ontinyent

Ràdio Ontinyent ha reunit el matí de hui a representants dels quatre principals grups polítics comarcals en un debat amb motiu del primer aniversari de l’inici de la construcció d’una de les grans reivindicacions històriques de la ciutat d’Ontinyent i la comarca de La Vall d’Albaida, el nou hospital.

En un debat on ha regnat la concòrdia i el respecte, tots els grups polítics han estat d’acord en deixar clares les bases del que serà el futur hospital d’Ontinyent i la necessitat de realitzar un Pacte per la Sanitat per establir la cartera de serveis que deurà tindre el nou hospital, una decisió que haurà de ser consensuada també amb els serveis socials i sanitaris de la comarca, i una idea que va traure al debat el diputat comarcal de La Vall ens Uneix, Joan Sanchis, seguint un pacte que després del debat recordava Jorge Rodríguez que ja va demanar a l’any 2007. A més, s’ha afegit també per part de Compromís establir que succeirà i com s’actuarà amb l’actual hospital.

Altre dels temes que han parlat és sobre la valoració del primer any des de l’inici de la infraestructura, sobre si es el que Ontinyent necessita i una ronda de respostes obertes. El debat, degut a l’actual situació sanitària, s’ha realitzat de forma telemàtica.

El debat, moderat per Esteban Arroyo, ha sigut un exemple de saber estar per part de tots els polítics que, per un ordre establert mitjançant sorteig, han exposat els seus pensaments sobre el passat, present i futur de forma ordenada i respectuosa, mantenint sempre un to afable i al que no ha hagut males paraules, pel que també agraïm eixe aspecte, sobretot amb la diversitat d’ideologies i pensaments distints que han actuat, però tots han coincidit en què “busquem el millor per a Ontinyent”.

Pots escoltar el debat complet a Ràdio Ontinyent Cadena Ser.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?