Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 29 de Mayo de 2020

Otras localidades

L'IES Cotes Baixes mostrarà online la seua oferta educativa per al curs 2020/2021

Els alumnes interessats, a través de videoconferències, podran conèixer quins estudis imparteixen en ESO, Batxillerat i cicles formatius de FP

Fins al 24 de maig es pot sol·licitar participar en la visita virtual

L' IES Cotes Baixes presentarà la seua oferta educativa per al proper curs en una jornada de portes obertes virtual.

L' IES Cotes Baixes presentarà la seua oferta educativa per al proper curs en una jornada de portes obertes virtual. / Radio Alcoy

L’IES Cotes Baixes d’Alcoi presentarà la seua oferta educativa vía online. La crisis del coronavirus ha obligat a canviar l’escenari–de manera presencial al centre a l’espai virtual- però no frena que els alumnes interessats sàpien quins estudis en ESO, Batxillerat o cicles formatius de Formació Professional, podran cursar en aquest centre alcoià el proper curs 2020/2021.

Fernando Sansaloni, director de l’IES Cotes Baixes, en Hoy por Hoy Alcoy, ha explicat que el proper 27 de maig serà la jornada de portes obertes en que professors i alumnes aportaran informació sobre els diferents ensenyaments a través de videoconferències que es concretaran en horari amb els futurs estudiants que vulguen inscriure’s en aquest insitut.

Els interessats, fins al 24 de maig, podran emplenar el formulari publicat al web iescotesbaixes.org per a participar en aquesta jornada programada per a l'últim dimecres del mes.

Sansaloni també ens ha parla de com s’han adaptat a la docència a distància pel tancament del centre per la crisis del coronavirus, com afroten la recta final del curs i com es planteja, també, els periodes d’inscripció per a les proves de FP així com els processos d’admissió.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?