Última hora

PEDRO SÁNCHEZ Sánchez se plantea si debe continuar como presidente del Gobierno: sigue la última hora en directo

Sociedad

Barcelona permetrà prendre el sol a la platja a partir d'aquest dimecres

El tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, demana sentit comú i recorda que el bany continua prohibit

Platja del Bogatell de BarcelonaGetty Images

Barcelona

Fins avui només s'ha pogut anar a la platja a fer esport entre les 6 i les 10 del matí, però a partir de demà també es permetrà passejar i prendre el sol fina a les 8 del vespre. Ho ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, que ha demanat sentit comú als ciutadans i ha recordat que el bany recreatiu continua prohibit.

L'Ajuntament de Barcelona va explicar dissabte que a partir de dimecres les platges s'obririen per passejar, però que es mantenia la prohibició d'estar-s'hi i el bany recreatiu. Amb aquest missatge es donava per fet que tampoc estava permès seure a prendre el sol.

Però avui Albert Batlle ha aclarit que si durant el passeig els ciutadans s'estiren a prendre el sol una estona ningú els dirà res sempre que respectin, això sí, la distància de seguretat. Batlle ha explicat que s'actuarà igual que es fa en altres espais de la ciutat. I recorda que fora de l'horari esportiu, la utilització de les platges queda limitada a una hora i als ciutadans que viuen en un radi d'un quilòmetre.

A partir de demà s'obren també tots els parcs de la ciutat que són 148. Alguns avancen l'obertura a les 8 del matí i en el cas del Park Güell només estarà obert per al veïnat, per facilitar el passeig i la connectivitat de la zona. Encara no per a visites culturals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00