Sociedad

Barcelona rectifica i no permetrà prendre el sol a les platges

El tinent d'alcalde, Albert Batlle, aclareix que a la sorra només es podrà passejar

L'Ajuntament aclareix que només es podrà caminar a la platja i no prendre el sol / David Zorrakino - Europa Press EUROPA PRESS

Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona rectifica i deixa clar que a les platges encara no s’hi podrà prendre el sol. El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, havia explicat aquest migdia que es permetria passejar i també seure o estirar-se a la sorra, sempre que es respectés la distància de seguretat. Però poques hores després el govern municipal ha aclarit que en la fase en la que es troba la ciutat està prohibit prendre el sol i el bany recreatiu.

Aquesta posició, la de no permetre que es prengui el sol, és la que va explicar l’Ajuntament dissabte passat en el comunicat en el que anunciava que a partir de dimecres les platges s’obririen fins a les 8 del vespre. En aquest escrit deixava clar que els ciutadans podrien seguir fent esport a la platja entre les 6 i les 10 del matí i després, fins a les 8 del vespre, podrien entrar a la sorra per passejar, però no per estar-s’hi.

El missatge que demà sonarà a les platges de Barcelona deixarà clar que el bany recreatiu i prendre el sol són dues activitats que encara no es poden fer.

A partir de demà s’obren també tots els parcs de la ciutat que són 148. Alguns avancen l’obertura a les 8 del matí i en el cas del Park Güell només estarà obert per al veïnat, per facilitar el passeig i la connectivitat de la zona. Encara no per a visites culturals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00