Jueves, 04 de Junio de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

La Vall ens Uneix proposa a la Diputació mesures de recolzament al Clúster Sanitari

El diputat Joan Sanchis ha fet una sèrie de peticions que col·laboren amb un sector que ha sigut vital en la crisi del coronavirus

Joan Sanchis en una imatge antiga a la Diputació de València

Joan Sanchis en una imatge antiga a la Diputació de València / La Vall ens Uneix

La Vall Ens Uneix ha presenta aquest dilluns una moció al ple de la Diputació de València a la qual es proposa diverses mesures perquè la corporació valenciana dóne suport de manera efectiva el nou Clúster Tèxtil Sanitari i d’Afins que impulsen ATEVAL i l’Ajuntament d’Ontinyent.

La Vall Ens Uneix planteja que la Diputació de València manifeste el seu suport al clúster del sector tèxtil sanitari i afins, i que aquest suport es concrete en diverses mesures. La primera d’elles seria l’inici d’un diàleg per part de la Diputació de València amb els representants d’ATEVAL per participar i ajudar en el desenvolupament d’este clúster industrial amb els instruments econòmics i financers pertinents. A més a més, es proposa que tots els productes de teixit tèxtil que s'adquirisquen per a lluitar contra el coronavirus (mascaretes, bates, EPIS, etc.) siguen, almenys durant l’estat d’alarma, d’empreses del clúster del sector tèxtil sanitari i afins de la província de València.

Finalment, es proposa que s'estudie, respectant la normativa de contractació del sector públic, la inclusió de clàusules als plecs de contractació (paràmetres de qualitat, clàusules socials, etc.) que faciliten la participació d'empreses del sector tèxtil de la província de València en futures licitacions.

Joan Sanchis recordava què, segons ATEVAL, sols a La Vall d’Albaida existeixen 323 empreses dedicades al tèxtil, de les quals 153 estan radicades a Ontinyent i donen treball a 3.500 persones.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?