Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 29 de Mayo de 2020

Otras localidades

La DO Empordà ho veu menys negre

Els productors de la DO Empordà confien en l'estiu però, sobretot, en la pròxima campanya de nadal per intentar mitigar l'impacte del coronavirus

La DO Empordà ho veu menys negre

Cedida

Pocs dies després de decretar-se el confinament, els productors de la DO Empordà calibraven el seu descens de vendes en un 90%. Ara, les sensacions són millors, diu el President de la comissió de promoció, Carles Xuriguera, perquè la venda online ha funcionat i, des de principis de setmana els bars i restaurants poden obrir amb restriccions.

En una entrevista al programa Soroll de Ràdio Girona, Xuriguera diu, però, que els passa factura que no tots els cellers de la DO arriben a les grans superfícies. L’impacte serà menor o major, diu, en funció de com sigui la campanya de Nadal, un dels moments de major consum.

Més enllà d’aquesta temporada, el president de la comissió de promoció de la Do Empordà diu que el coronavirus els ha fet veure que la venda online és un bon canal però no pot ser l’únic i que cal reinventar la manera de fer enoturisme i, sobretot, projectar els vins de la zona i l’entorn on estan fets a les grans capitals, especialment Londres i Nova York.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?