Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 29 de Mayo de 2020

Otras localidades

Planificant excursions per la comarca amb 20Mils

Una ruta per Cocentaina centra una de les propostes del portal turístic

Imatge del Palau Comtal des de la plaça del Pla

Imatge del Palau Comtal des de la plaça del Pla / Radio Alcoy

En aquests temps de confinament, mentre va desenvolupant-se la desescalada gradualment, és un bon moment per planificar excursions que permeten conèixer el patrimoni natural i atractius turístics a les comarques de L’Alcoià i El Comtat. I una bona guia per a fer-ho és amb 20Mils. El portal turístic de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat. En Arrel, hem fet una primera excursió virtual. Amb Iván Jover, gerent de la Mancomunitat, hem recorregut Cocentaina.

Assessorament

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de la Mancomunitat continua prestant servei d’assessorament a emprenedors, treballadors i empreses sobre les ajudes que les administracions estan convocant per alleujar la difícil situació econòmica provocada per la crisis del coronavirus. Inma Sancho, agent de l’ADL, ha explicat en Arrel el nou portal Hope que ha posat en marxa la Generalitat

Previndre el consum de tabac

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat, junt aquestes àrees dels ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Asp i les mancomunitats de la Serrania i Ribera Baixa estan desenvolupant una campanya amb motiu del Dia Mundial Sense el Tabac que se celebrarà el 31 de maig. Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat, descriu les accions que es duen a terme en aquest serial per a conscienciar que el consum de tabac és nociu per a la salut.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?