Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 29 de Mayo de 2020

Otras localidades

Deportes

L'Hestia Menorca és l'equip més seguit per televisió de la LEB Plata

Li treu gairebé un 50% més d'espectadors al següent equip més vist

L'equip menorquí és el més seguit pels espectadors al Canal FEB per internet.

L'equip menorquí és el més seguit pels espectadors al Canal FEB per internet. / Hestia Menorca.

L'Hestia Menorca encapçala la llista de manera destacada el rànquing d'equips més vistos per Canal FEB, la televisió online de la LEB Plata. Ho fa amb un total de 36.124 espectadors durant els 23 partits emesos en els quals va participar. Es tracta d'un 48.5% sobre el segon equip amb més espectadors, el Juaristi ISB, amb un total de 24.326 i 24 partits emesos. La mitjana per partit de Menorca incrementa aquest indicador fins a gairebé un 55% més, 1.571 davant els 1.017 dels bascos.

Al rànquing dels partits més vistos destaquen novament les dades d'audiència de l'Hestia Menorca, ja que dels 9 partits de lliga que inclou el llistat, en cinc d'ells participa l'equip: Juaristi ISB - Hestia Menorca (5.747), UDEA Algesires - Hestia Menorca (3.003), CB Villarrobledo - Hestia Menorca (2.498), Hestia Menorca - CB Pardinyes (2.191) i Hestia Menorca - CAT & Rest Intragás (1.905).

El Hestia Menorca sempre ha apostat per la qualitat de retransmissió dels partits per streaming, es tracta d'un canal important per apropar la LEB Plata als aficionats i una eina més per donar difusió a patrocinadors de l'entitat. La productora Gleam Island Films és l'encarregada de la realització des del Pavelló Menorca, acompanyats sempre pel gran treball de Sebastián Orfila, la veu que hi ha darrere de cada jugada.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?