Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 29 de Mayo de 2020

Otras localidades

Energías renovables

Comencen les feines per arreglar les pales dels aerogeneradors de Milà

El preu de les obres puja a 22.612,59 euros més IVA

Ja es treballa en reparar les pales dels molins de Milà.

Ja es treballa en reparar les pales dels molins de Milà. / CREE-CIME

Aquesta setmana s’ha iniciat la reparació de les pales dels quatre aerogeneradors del parc eòlic de Milà, a fi d’esmenar els desperfectes detectats durant la inspecció realitzada l’octubre de 2019. La durada prevista de les tasques de reparació és de dues setmanes, tot i que està subjecta a les condicions meteorològiques per a la seva realització. L’actuació va ser adjudicada a l’empresa Fibervent, que l’executarà per un import de 22.612,59 € més IVA.

Convé recordar que tant els serveis de producció d’energia, com l’operació i manteniment del parc eòlic es troben dins dels serveis considerats essencials. A causa del context actual d'estat d'alarma, tota la operació es durà a terme seguint en tot moment estrictes mesures de seguretat i les recomanacions sanitàries pertinents.

El parc eòlic de Milà, en funcionament des de 2004, compta amb 4 aerogeneradors de 800 kW de potència unitària i es troba en la recta final de la seva vida útil de 20 anys. La producció mitjana anual es situa al voltant dels 5.200 MWh/any. L’any 2019 es va tancar amb una producció de 6.084 MWh/any, segon millor registre històric només per darrere dels 6.493 MMh/any de 2012. Pel que fa al funcionament en 2020, amb una disponibilitat del 75% per causa de la màquina avariada es porta una producció acumulada de 1.644 MWh amb una mitjana de vent sensiblement inferior a l’habitual.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?