Viernes, 05 de Junio de 2020

Otras localidades

Sanidad

El Pacte per la Sanitat continua generant controversia entre els grups polítics

Foto de les obres de l'hospital amb el cartell davant

Foto de les obres de l'hospital amb el cartell davant / Generalitat Valenciana

Ja han passat 4 dies des de la celebració del debat que va tindre lloc a esta ràdio i que a dia de hui continua generant controvèrsia entre els grups polítics de la comarca.

Cal recordar que ,en línia temporal, Joan Sanchis, diputat comarcal de La Vall ens Uneix va comentar al debat que anaven a convocar el pacte per la Sanitat, fet que després del debat confirmaria Jorge Rodríguez qui el va convocar.

A la primera oposició del PSPV, que li va dir a Jorge Rodríguez que no podia convocar-lo perquè el seu partit no formava part, ahir es va anar més enllà, i els tres partits que a l’any 2011 formarien el govern municipal, Compromís, PSPV i EU, van enviar una nota de premsa conjunta a la que s’informava que s’anava a posar en marxa el Pacte i establir una primera presa de contacte, els convoquem a una reunió per videoconferència el dilluns 1 de juny de 2020, a les 19:00 hores de la vesprada . “Pròximament els farem arribar les dades per a poder connectar-se a aquesta

Videoconferència”, comentaven

La Vall ens Uneix va respondre per la vesprada comentant-los que “l’Alcalde va convocar dilluns el Pacte per la Sanitat i creu fora de lloc una convocatòria partidista” i se sorprenien que “les forces polítiques del Govern del Botànic qüestionen la tasca de la Conselleria”.

A la nota informen que aquesta setmana l'Alcalde d'Ontinyent ha convidat formalment a la consellera de Sanitat, Anna Barceló, a una sessió extraordinària del Consell Veïnal i que és l’òrgan on regularment s'aborden qüestions relatives al nou hospital d'Ontinyent amb un esperit de consens envejable. La data i l’hora de la reunió es fixarà en el moment que la consellera o la persona en qui delegue puga atendre la invitació formulada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?