Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
TURISME

Xabier Ajona és el nou director de Naturlandia

El Consell d'Administració de Camprabassa ha escollit el fins fa poc director d'Arcalís com a nou responsable de l'ecoparc

Xavier Ajona amb els cònsols de Sant Julià en la seva presentació oficial com a nou responsable de Naturlandia, aquest divendres. / Comú de Sant Julià

Sant Julià de Lòria

Xabier Ajona és el nou director de Naturlandia.

El consell d’administració de Camprabassa ha decidit aquest divendres el nomenament d’Ajona, que s’incorporarà l’ecoparc l’1 de juny.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha explicat que l’acord amb el fins fa poc director d’Ordino-Arcalís busca l’objectiu d’aconseguir un nou enfocament a la gestió de Naturlandia i treballar perquè sigui un revulsiu econòmic per a la parròquia. Remarca que és una persona que ha tingut contacte amb Andorra Turisme i considera important teixir unes millors sinèrgies.

També expressa la voluntat de professionalitzar el consell d’administració de la societat com a primer objectiu i despolititzar NauturlAndia.

L’acord que s’ha signat aquest matí ha comportat que s’hagi rescindit el contracte amb la societat Fresh from the lab S.L, representada per Enric Ordóñez que, fins al moment, assumia la direcció executiva i estratègica del projecte de Naturlandia. De la mateixa manera, també deixa les seves funcions Roger Vázquez, encarregat del control d’operacions del parc.

Ajona i el consell d’administració de Camprabassa s’han reunit aquest matí amb els treballadors del parc per informar-los dels canvis.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00