Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 02 de Junio de 2020

Otras localidades

Derogar la reforma laboral?

Els dirigents de Foment (Josep Sánchez Llibre) UGT (Josep Maria Álvarez) i PIMEC (Josep González) parlen a l'Aquí amb Josep Cuní

Josep Sánchez Llibre (Foment Treball)

Estem sorpresos perquè el Govern ens ha expulsat de la taula de diàleg. També als sindicats. I han plantejat la derogació de la reforma laboral quan no és el tema més urgent. Se'ns ha faltat al respecte i s'ha generat una alarma innecesària entre els empresaris. Han fet saltar pels aires la confiança internacional.

Pepe Álvarez (UGT)

Si la patronal es vol sentir expulsada és cosa seva. Tot això és una tempesta en un got d'aigua, sortirem d'aquí. I parlem d'això i no de la irresponsabilitat del ple del Congrés, obligant al Govern a fer negociacions a una i altra banda sense adonar-se que no hem sortit de la pandèmia. Demano als partits una mica de prudència. Convindrai estar treballant per fer un pla de recuperació.

Josep González (PIMEC)

És molt lamentable. S'exterioritzen les discrepàncies a la coalició del Govern. Esperem que es pugui resoldre i que hagi estat una petita tempesta. Des de fa molt temps aquesta qüestió de la reforma laboral s'ha vist com el mal de tots els mals i convé una reflexió. Segur que hi ha aspectes que es poden millorar. En aquest país fem les coses de manera molt maximalista. És millor millorar el que hi ha que anular-ho tot. La reforma laboral va permetre fer pactes a moltes empreses. Reduir el cost laboral a canvi de no acomiadar. Això també ho anularem?

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?