Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 02 de Junio de 2020

Otras localidades

El Suprem rebutja una reclamació de cent milions contra el Barça de l'empresa MCM i Mario Conde

Els demandants denunciaven un suposat incompliment de contracte per explotar comercialment la façana de La Masia.

Una recent sentència de l'alt tribunal (11 de març) dóna la raó al Barça i inadmet sengles recursos de cassació i extraordinari per infracció processal presentats per l'empresa MCM, representada per Mario Conde, i la reclamació ja havia estat tombada anteriorment pel Jutjat Instrucció número 25 de Barcelona, i també per l'Audiència Provincial de Barcelona el juny de 2017.

MCM i el seu president Antonio García Valdecasas li reclamaven al Barcelona gairebé cent milions (99.306.116,98) per un suposat incompliment de contracte per explotar comercialment la façana de La Masia.

MCM va acusar el Barça de Sandro Rosell de no respectar el contracte i d'afavorir a espònsors "pròxims" al club en contra de l'acordat en el seu moment entre la citada empresa i el Barça de Laporta.

A l'espera de saber si el demandant recorre ara al Constitucional, la sentència del Suprem "declara inadmissibles" els recursos i "imposa les costes a la part recurrent". Es declara ferma la sentència de l'Audiència Provincial. Segons els demandants, les sentències anteriors, al seu entendre, "declaren provat que el FCB va incomplir el contracte", però el Suprem creu que "es formula defectuosament el motiu" dels recursos i que els denunciants incorren en "alteració de base fàctica" volent "donar per provat el que falta per demostrar", és a dir, que demanen que s'estimi el seu recurs "partint d'uns fets que no han estat declarats provats".

Segons la sentència, el Barça tenia l'obligació de facilitar el contracte en relació a l'ús de símbols i imatges de el club en la publicitat de la façana de la Masia, però no utilitzar aquests símbols i imatges fora d'aquest àmbit de la façana que era, segons el Barça, la pretensió del demandant.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?