Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

Ni focs a Blanes ni havaneres a Palafrugell

Dues de les activitats més emblemàtiques de l'estiu a la Costa Brava no es faran aquest any

Pla general d'un espectacle pirotècnic del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava

Pla general d'un espectacle pirotècnic del Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava / Ajuntament de Blanes

Aquest any no hi haurà la Cantada d'Havaneres de Palafrugell. La que havia de ser la 53a edició s'ha quedat anul·lada per la gran quantitat de gent que concentra i també per temes de caràcter econòmic com la incertesa entre els patrocinadors i la seva retransmissió televisiva.

La Cantada que inaugura l'estiu de manera oficiosa s'havia de fer el 4 de juliol. Des de l'Ajuntament sí que treballen perquè es faci alguna proposta aquell dia.

La 50a edició dels Focs hauran d'esperar

Cada any, aquestes festes reben prop d’un milió de persones. L’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, assegura que han hagut de suspendre la celebració de la cinquantena edició del concurs de focs perquè no poden garantir la distància social. Canosa diu que els restaurants i els hotels seran els qui més ho notaran.

Tot i això, es mantindran alguns esdeveniments de la Festa Major… i afegiran dos homenatges: a professionals que han treballat a primera línia contra la covid i a les víctimes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?