Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

Escaldes anunciarà en breu la seva aportació per superar la crisi de la Covid

El comú permetrà ampliar l'espai de les terrasses per garantir la distància de seguretat sempre que no afecti la mobilitat

La cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili, amb el cap de Govern, visitant l'stoplab de la parròquia el darrer dia dels tests d'anticossos a la població. / M.F. ANA

Escaldes-Engordany

Escaldes anunciarà en breu la seva aportació per superar la crisi generada per la pandèmia de coronavirus.

La cònsol major, Rosa Gili, ha assegurat que ja s’ha pres una decisió al respecte de com la corporació farà front a la pandèmia, sigui ajudant econòmicament al Govern, igual que faran la resta de comuns, o bé destinant íntegrament la partida de 2,5 milions d’euros que ja havien anunciat, directament a la població de la parròquia, un fet que genera recel entre la resta de cònsols, ja que consideren que els escaldencs tindrien un doble ajut.

Malgrat que no ha volgut avançar la seva posició, sí que ha indicat que ben aviat faran pública la notícia, això sí, sempre després de comunicar-ho al Govern, que és qui espera saber què farà Escaldes.

Per altra banda, la corporació es prepara per la reobertura de les terrasses i la cònsol s’ha mostrat oberta a permetre ampliar la superfície per instal·lar aquests negocis, sempre que no entorpeixin la circulació de les persones.

També ha indicat que a partir de dilluns s’obrirà la zona de gespa del Prat del Roure, tot i que el parc infantil seguirà tancat.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00