Deportes

Nou capítol Barça Academy: "Ens sentim abandonats, el Barça ho ha d'entendre"

Al 'Què t'hi Jugues!' escoltem un testimoni que arriba des de Hawaii, on també hi ha afectats per cancel·lacions de Campus i prestigiosos tornejos.

Nou capítol Barça Academy: "Ens sentim abandonats, el Barça ho ha d'entendre"

Nou capítol Barça Academy: "Ens sentim abandonats, el Barça ho ha d'entendre"

10:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1590584573769/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Després de conèixer els casos de Canadà i Austràlia, al 'Què t'hi Jugues!' segueixen arribant testimonis de famílies afectades pels tancaments de les Acadèmies i per les cancel·lacions dels viatges a un prestigiós torneig organitzat pel mateix Barça. En aquesta ocasió ens arriba un testimoni des de Hawaii, la Kristina, mare d'un nen afectat pels campus cancel·lats i pel torneig suspès a Barcelona.

La Kristina va pagar més de 7.000 dollars: "Només desitjo que el Barça i els responsables entenguin que això va més enllà de les acadèmies, el dolor no és només ecònomic, és un dolor emocional, una experiència única que ens ha estat negada sense explicacions". A més, la pròpia Kristina culpa a l'empresa BCN Sports: "Ens sentim sols i abandonats, estic frustrada, el que ha fet BCN sports no té nom, van seguir acceptant pagaments quan ja sabien que tenien problemes econòmics i que no podrien complir les seves promeses".

A més també es donen detalls sobre altres qüestions relacionades amb BCN Sports, un dels seus màxims responsables i alguns dels seus serveis.

EL BARÇA ANIRÀ ALS TRIBUNALS

Des del club asseguren que portaran als tribunals a BCN Sports per reclamar deutes amb l'empresa, així com per situar-se al costat de les famílies afectades pels tancaments de les Acadèmies gestionades per aquest partner.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00