Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

Sanidad

Continuen les polèmiques i els comunicats respecte al Pacte per la Sanitat

El Partit Popular explica que no va a unir-se al Pacte per la Sanitat peruqè és una arma política

Passen els dies i es manté la polèmica entre els distints grups polítics d’Ontinyent respecte al Pacte de Sanitat, després dels distints comunicats enviats tant pels partits fundadors com per La Vall ens Uneix, ahir vam conéixer la visió del PP.

Un PP que de moment es nega a formar part ja que “el pacte que ara ‘desperta' després de tants anys el fa amb el mateix esperit amb el qual es va crear’, la qual cosa comporta intrínsecament la utilització del futur hospital d'Ontinyent com a arma política”, comenten. Un fet al que es neguen ja que consideren que “cap acció d'aquest perfil, ressuscitar pactes o crear nous, ajudarà a l'objectiu d'aconseguir el millor Hospital per a Ontinyent. Els populars matisen que des del PP no es participarà de les guerres partidistes ni tampoc les alentaran. Escoltem a Paco Penadés explicant eixe no del PP.

D’altra banda, PSPV, EU i Compromis han informat que Podem i Ciudadanos, així com diverses associacions han confirmat la seua presència el pròxim dilluns a la reunió telemàtica i que des dels citats partits celebren.

Patricia Folgueras va respondre al comunicat de La Vall ens Uneix on s’informava que es convocarà el pacte quan la consellera puga. L’escoltem a l’Hoy por Hoy Vall d’Albaida.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?