Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Sanidad

Continuen les polèmiques i els comunicats respecte al Pacte per la Sanitat

El Partit Popular explica que no va a unir-se al Pacte per la Sanitat peruqè és una arma política

Ontinyent

Passen els dies i es manté la polèmica entre els distints grups polítics d’Ontinyent respecte al Pacte de Sanitat, després dels distints comunicats enviats tant pels partits fundadors com per La Vall ens Uneix, ahir vam conéixer la visió del PP.

Un PP que de moment es nega a formar part ja que “el pacte que ara ‘desperta' després de tants anys el fa amb el mateix esperit amb el qual es va crear’, la qual cosa comporta intrínsecament la utilització del futur hospital d'Ontinyent com a arma política”, comenten. Un fet al que es neguen ja que consideren que “cap acció d'aquest perfil, ressuscitar pactes o crear nous, ajudarà a l'objectiu d'aconseguir el millor Hospital per a Ontinyent. Els populars matisen que des del PP no es participarà de les guerres partidistes ni tampoc les alentaran. Escoltem a Paco Penadés explicant eixe no del PP.

Paco Penadés parla de la negativa del PP a formar part del Pacte

00:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1590676349037/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

D’altra banda, PSPV, EU i Compromis han informat que Podem i Ciudadanos, així com diverses associacions han confirmat la seua presència el pròxim dilluns a la reunió telemàtica i que des dels citats partits celebren.

Patricia Folgueras va respondre al comunicat de La Vall ens Uneix on s’informava que es convocarà el pacte quan la consellera puga. L’escoltem a l’Hoy por Hoy Vall d’Albaida.

Patricia Folgueras explica que no es necessàri que la Consellera forme part del pacte

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1590676324549/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00