Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
TRAGALUZ

Animalcoi s'adapta a l'escenari marcat pel coronavirus

El festival d'animació celebrarà este any el concurs de curtmetratges mentre espera l'edició presencial per a 2021

Raül Llopis, regidor de Cultura, i Diana Cortés, directora d'Animalcoi. / Radio Alcoy

El festival d'animació d'Alcoi -Animalcoi- s'adapta al nou escenari marcat pel coronavirus mentre espera poder desenvolupar la primera edició, de manera presencial, a 2021.

Diana Cortés, directora d'Animalcoi, en Tragaluz ha explicat que per a aquest any van a celebrar el concurs de curtmetratges i el visionant, via online, dels treballs que es presenten mentre que l'entrega dels guardons s'emplaça al proper any.

Les bases del certamen ja estan publicades al web animalcoi.com i el proper dilluns s'obri el plaç per presentar els treballs a les categories convocades (Premi al millor curtmetratge d'animació d'escola, premi de curtmetratge d'animació lliure i premi a curts estrenats entre 2016 i 2019).

Raül Llopis, regidor de Cultura, també ha destacat aquest festival d'animació que el proper any se celebrarà en el marc de la capitalitat cultural valenciana.

Tragaluz (29/05/2020)

34:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1590757861_436888/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

José Estruch signa el quadre de la setmana de la col·lecció municipal

Lucía Romero, historiadora d'art, ha comentat a l'edició d'aquest divendres de Tragaluz el Retrat de dona amb ventall de José Estruch i que forma part de la col·lecció d'art municipal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00