Sábado, 04 de Julio de 2020

Otras localidades

El Port de Barcelona ha rebut el segon portacontenidors més gran del món

Té capacitat per a 23.000 contenidors i operarà a la terminal BEST

Imatge del MSI Sixin

Imatge del MSI Sixin / Shipspotting.com /Lappino

El Port de Barcelona ha rebut avui el segon portacontenidors més gran del món, el MSC Sixin. És un vaixell de la Mediterranean Shiping Company, MSC, que té capacitat per transportar 23.000 contenidors i que operarà a la terminal BEST.

Aquest gegant dels vaixells de càrrega té 400 metres d'eslora i 61 de mànega i això li permet portar fins a 23.000 TEU. La presidenta del Port, Mercè Conesa, ha destacat que Barcelona està preparada a nivell d'infraestructura i logística per atendre aquest tipus de vaixells. Conesa durant l’acte de benvinguda al portacontenidors, Conesa, també ha agraït als responsables de MSC “el compromís amb Barcelona, especialment durant aquests mesos de retrocés del tràfic marítim internacional”. I ha afegit que l’arribada de naus com aquesta consoliden Barcelona com a hub de distribució de fluxos de mercaderies entre Europa i Àsia.

El segon portacontenidors més gran del món, botat l’any 2029, permet la connexió telemàtica dels anomenats contenidors intel·ligents, i 2.000 connexions per a contenidors refrigerants.

El MSC Sixin està fent avui una operativa de càrrega i descàrrega al Port de Barcelona. Entre les mercaderies que s’han desembarcat hi ha solució hidroalcohòlica, guants de làtex i altre material mèdic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?