Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

El Port de Barcelona ha rebut el segon portacontenidors més gran del món

Té capacitat per a 23.000 contenidors i operarà a la terminal BEST

Imatge del MSI Sixin / Shipspotting.com /Lappino

Barcelona

El Port de Barcelona ha rebut avui el segon portacontenidors més gran del món, el MSC Sixin. És un vaixell de la Mediterranean Shiping Company, MSC, que té capacitat per transportar 23.000 contenidors i que operarà a la terminal BEST.

Aquest gegant dels vaixells de càrrega té 400 metres d'eslora i 61 de mànega i això li permet portar fins a 23.000 TEU. La presidenta del Port, Mercè Conesa, ha destacat que Barcelona està preparada a nivell d'infraestructura i logística per atendre aquest tipus de vaixells. Conesa durant l’acte de benvinguda al portacontenidors, Conesa, també ha agraït als responsables de MSC “el compromís amb Barcelona, especialment durant aquests mesos de retrocés del tràfic marítim internacional”. I ha afegit que l’arribada de naus com aquesta consoliden Barcelona com a hub de distribució de fluxos de mercaderies entre Europa i Àsia.

El segon portacontenidors més gran del món, botat l’any 2029, permet la connexió telemàtica dels anomenats contenidors intel·ligents, i 2.000 connexions per a contenidors refrigerants.

El MSC Sixin està fent avui una operativa de càrrega i descàrrega al Port de Barcelona. Entre les mercaderies que s’han desembarcat hi ha solució hidroalcohòlica, guants de làtex i altre material mèdic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00