Lunes, 13 de Julio de 2020

Otras localidades

Desconfinamiento

L'IB-Salut torna l'Hotel Carlos a Artiem per a que pugui acollir turistes

La cadena hotelera va cedir l'establiment per si calien llits extres durant la pandèmia, però no va ser necessari

L'hotel Carlos III tornarà a la seva activitat turística aquest mes de juny després d'una cessió de dos mesos a l'Àrea de Salut de Menorca per si calia utilitzar-lo per acollir malalts.

L'hotel Carlos III tornarà a la seva activitat turística aquest mes de juny després d'una cessió de dos mesos a l'Àrea de Salut de Menorca per si calia utilitzar-lo per acollir malalts. / 4 Vents

Personal de l’Àrea de Salut de Menorca ha començat aquest dilluns les feines de  desmuntatge de l’hotel medicalitzat Artiem Carlos, que divendres tornarà a mans de la propietat i recuperarà el seu ús com a establiment turístic. Han passat dos mesos des que l'hotel Carlos es va habilitar com a centre assistencial gestionat directament per la direcció de l’Àrea de Salut de Menorca per poder acollir pacients amb la COVID-19 lleus o asimptomàtics si l’evolució de la pandèmia feia necessari disposar d’aquest equipament.

Ja en la fase 2 de la desescalada i amb només dos pacients amb la COVID-19 ingressats a planta de l’Hospital Mateu Orfila —que s’estan recuperant de la malaltia— l’Artiem Carlos deixa d’assumir la funció d’hotel medicalitzat, sense que hagi estat necessari ingressar-hi cap pacient amb la COVID-19. El gerent Romà Julià agraeix l’esforç del personal de l’Àrea de Salut, que va aconseguir muntar tot l’equipament necessari per convertir la planta baixa i el primer pis de l’hotel en una instal·lació sanitària, així com també fa públic l’agraïment del Servei de Salut a la direcció d’Ashome, a la cadena Artiem i a la propietat de l’hotel per les «facilitats i la gran sensibilitat que han demostrat cedint les instal·lacions de manera completament gratuïta i sense cap tipus de compensació econòmica», segons es recull al conveni que van subscriure les dues parts.

Alhora es vol agrair a l’equip Fresh People d’Artiem la feina que van fer per poder condicionar, en un temps rècord, l’hotel des Castell després dels mesos d’hivern tancat i sense activitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?