Domingo, 24 de Enero de 2021

Otras localidades

Soroll Camp de Tarragona

El pa, de veritat

Després de la mort de Joan Cabré, president de l'entitat durant els darrers 40 anys, el Gremi de Forners de Reus i Comarca ha renovat la seva junta directiva amb l'objectiu de seguir reafirmant el pa de forner i el producte de proximitat

Logotipus del Gremi Forners Artesans Comarques Tarragona

Logotipus del Gremi Forners Artesans Comarques Tarragona / Gremi Forners Artesans Comarques Tarragona

El Gremi de Forners de Reus i Comarca ha renovat la seva junta directiva amb l'objectiu de seguir posicionant el pa tradicional per davant del pa congelat que es ven a nombrosos establiments, i aconseguir també, que s'hi sumin més forners del Baix Camp. Actualment són 21 associats.

Arran de la recent mort del seu president, Joan Cabré, l'entitat pretén continuar amb la promoció de la feina engegada per aquest amb la creació, entre d'altres, del pa Mestral, un pa que fa servir farines de proximitat i d'alta qualitat, produïdes a la Conca de Barberà. Ramón de la Fuente, del Forn de Pa i Pastisseria Huguet, és el nou president, mentre que Xavier Pàmies del Forn Sistaré i Joan Cabré fill també l'acompanyen al capdavant.

Tots tres reafirmen la figura artesanal del forner i el paper que han jugat durant el confinament per la COVID-19, quan s'han vist cues en multitud d'ocasions a les portes dels seus establiments per comprar un producte d'absoluta primera necessitat.

A banda de reivindicar la seva feina i el producte artesanal, aposten per promoure la funció social que realitzen i, a l'hora, teixir complicitats amb el seu entorn veïnal. Remarquen també la seva participació de la vida social de la ciutat a través de les celebracions populars.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?