Viernes, 10 de Julio de 2020

Otras localidades

Girona torna a fregar els 50.000 aturats

Sense comptar els ERTOS, la crisi de la COVID ha eixamplat la llista de l'atur el mes de maig amb 700 persones més inscrites

Una trabajadora atiende con una mascarilla protectora durante el primer día laborable de la segunda semana desde que se decretó el estado de alarma en el país a consecuencia del coronavirus, en Barcelona

Una trabajadora atiende con una mascarilla protectora durante el primer día laborable de la segunda semana desde que se decretó el estado de alarma en el país a consecuencia del coronavirus, en Barcelona / David Zorrakino - Europa Press (EUROPA PRESS)

L’atur al maig ha pujat un 1,5%, però a l’abril havia arribat a pujar un 16. A més, en l’últim mes, hi ha 1.400 afiliats més a la Seguretat Social.

Això porta als sindicats a pensar que la desescalada està ajudant a revertir la situació. El secretari general de Comissions Obreres a Girona, Bartomeu Compte, creu que a partir del juliol es pot confirmar la recuperació de l’economia.

L’atur segueix afectant més a les dones que els homes, n’hi ha gairebé 25.000 a l’atur, amb un augment anual del 25 per cent.

Al maig s'han firmat gairebé 2.000 contractes més que l'abril, però la xifra segueix estant lluny de l'habitual. Se n’han tancat 10.000, que és un terç dels contractes firmats al maig de l'any passat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?