Deportes

El Barça reconeix que 'Messi està bé' i que la negativa d'Arthur frena l'arribada de Pjanic

Al programa 'Què t'hi Jugues!' hem donat detalls sobre la situació de tots dos jugadors.

Actualitat Barça: Com està Messi i què passarà amb Arthur?

Actualitat Barça: Com està Messi i què passarà amb Arthur?

10:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1591274071633/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta pregunta resposta al 'Què t'hi Jugues!', on Adrià Albets i Santi Ovalle ens donen detalls sobre l'estat físic de Leo Messi i sobre el futur d'Arthur Melo. Sobre l'argentí el club no està preocupat, sobre el brasiler expliquen que sense convèncer Arthur, no hi haurà operació Pjanic amb la Juventus.

Messi no preocupa

Segons hem pogut saber al 'Què t'hi Jugues!', des del Barça mantenen que Messi està bé i que no hi ha preocupacions pel seu estat físic. Per contra Esport3 explica que Messi és dubte pel partit contra el Mallorca i que s’ha sotmès a una ressonància.

Avui Setién ha donat descans a l'equip i serà demà quan es veurà si Leo Messi es reincorpora amb normalitat als entrenaments amb la resta de companys.

Arthur frena a Pjanic

El FC Barcelona i la Juventus reconeixen que sense Arthur, l'operació Pjanic és gairebé impossible. Mentrestant, l’entorn d’Arthur assegura que no hi ha cap opció de que marxi, que ell no vol ni voldrà marxar del Barça.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00