Deportes

Romildo Bolzan: "Arthur té totes les condicions per ser el líder del mig del camp del Barça"

El president de Gremio atén els micròfons de SER Catalunya per parlar sobre Arthur i el seu futur.

Romildo Bolzan (Gremio) al 'Què t'hi Jugues!': "Arthur té totes les condicions per ser el líder del mig del camp del Barça"

Romildo Bolzan (Gremio) al 'Què t'hi Jugues!': "Arthur té totes les condicions per ser el líder del mig del camp del Barça"

09:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1591274878393/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què t’hi Jugues!’ hem parlat amb Romildo Bolzan, el president de Gremio, que és qui va negociar el traspàs d’Arthur al Barça. Amb Bolzan, que coneix bé al futbolista blaugrana, hem parlat sobre la situació actual d’Arthur i sobre el seu futur.

Sobre Arthur

“Arthur és un jugador tècnicament molt bo, és un crack. Participa perfectament en el joc i pot dominar completament el partit. Té capacitat d’arribar a gol, per a mi és un crack. És veritat que ha pogut passar per alguna fase en la que no ha respost a les expectatives, però és un jugador que serà extremadament important a qualsevol club que estigui: és lúcid, clar, intel·ligent, capaç d’articular un equip sencer. Em sorprèn que es parli del seu futur i que el Barça pugui deixar-lo marxar, perquè al Gremio era un crack”.

“Pot ser un jugador extremadament important a qualsevol club que estigui, aquesta és la meva impressió”.

Arthur pot arribar algun dia a ser el líder del mig del camp del Barça?

“Sí. Té totes les condicions tècniques per ser el líder del mig del camp del Barça. El Barça té jugadors consagrats mundialment, però Arthur per mi també està a l’altura d’aquests jugadors. Té conceptes tècnics, tàctics i de visió de joc suficients per ser el líder del Barça”.

Gremio ja ha cobrat els 40 milions del traspàs d’Arthur (31 milions d’euros i 9 en variables)?

“No, encara no. Hi ha una part variable que depenen de coses que no s’han complert. Però estem a prop de cobrar-les totes, hi ha alguns bonus que encara no s’han complert”.

“Els bonus són per renovacions, per jugar, per minuts… són alguns bonus que s’han de complementar per nosaltres i pel jugador també”.

El traspàs d’Arthur va ser un traspàs barat?

“No, crec que tal com estem, en un context de crisi mundial, estem en un preu raonable a dia d’avui, un preu just en relació al mercat brasiler i europeu”.

A Arthur li hagués anat bé jugar a un altre equip europeu abans d’arribar al Barça?

“Crec que no. Arthur té condicions tècniques per jugar bé al Barça. Les seves condicions fa que pugui anar directament a Barcelona”.

Quin consell li donaria a Arthur de cara al seu futur?

“Arthur sap el que ha de fer. És un jugador molt ben format de cap, intel·ligent i sap perfectament el que ha de fer”.

Sobre la situació actual de Ronaldinho

“És lamentable… Va ser un jugador important, de talla mundial. La nostra relació amb ell però es va veure una mica afectada per les formes com va marxar al PSG. Però és una situació completament lamentable i el Gremio lamenta el que li ha passat a Ronaldinho”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00