El BalcóEl Balcó
Sociedad
Antoni Escudero, president de la Federació d'Hosteleria de Girona a 'El Balcó'

"Un 20% de les empreses no tornaran a obrir"

Un altre 20% no tornarà a obrir fins el proper any

ENTREVISTA. Antoni Escudero (Fed. Hosteleria de Girona): “Un 20% de les empreses no tornaran a obrir”

ENTREVISTA. Antoni Escudero (Fed. Hosteleria de Girona): “Un 20% de les empreses no tornaran a obrir”

14:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1591293395250/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En un esmorzar amb periodistes estrangers, la ministra de Turisme, Reyes Maroto, anunciava que es les fronteres terrestres d'Espanya s'obririen abans del previst, el 22 de juny, amb la finalització de l'estat d'alarma. Les declaracions de la ministra han provocat sorpresa a Portugal. El ministre de negocis estrangers ha sortit ha dir que això ho han de parlar els dos països i des del govern han fet un comunicat rectificant la ministra. Diuen que la mobilitat dins del territori nacional es recupera el 21, però que en els desplaçaments internacionals, no serà fins l'1 de juliol, com estava previst. Hem parlat amb l’Antoni Escudero, president de la Federació d’Hosteleria de les comarques de Girona.

Escudero afirma que la majoria de les empreses són petites i mitjanes i un 20% d’elles no tornarà a obrir. I un altre 20% no tornarà a obrir fins el proper any, si les grans empreses, les grans cadenes, no obren perquè no tenen clients això fa que s’enfonsi el sector.

Per Escudero, Catalunya i Espanya tenen mala fama entre els països europeus perquè consideren que s’ha fet una mala gestió de la pandèmia a casa nostra, amb un índex de mortalitat per milió d’habitant dels més elevats del món i, per tant, “la gent de por de venir”.

El president de la Federació d’Hosteleria demana que es facin les coses de forma seriosa perquè som un país d’atractiu turístic amb 88 milions de visitants anuals i “estem fent el ridícul”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad