Lunes, 06 de Julio de 2020

Otras localidades

El fals metge es va colar a Amazon

Jesús Giménez de 21 anys va treballar gairebé durant un mes a la central logística del Prat de Llobregat contractat per una empresa externa que oferia personal mèdic al gegant de la paqueteria

Imatge del fals metge treballant al despatx mèdic d'Amazon al Prat de Llobregat, el juliol passat

Imatge del fals metge treballant al despatx mèdic d'Amazon al Prat de Llobregat, el juliol passat / SER Catalunya

Jesús Giménez, veí de Terrassa de 21 anys, actualment empresonat, va aconseguir colar-se també al servei mèdic d'Amazon. El van desemmascar l'estiu passat quan un transportista, que estava en ruta, va tenir un atac de cor i va haver d'intervenir. Ell va firmar l'informe dels primers auxilis que li havien practicat suplantant el número de col·legiat d'un metge de més de 60 anys. Vestit amb uniforme blanc i fonendoscopi penjat al coll, com es pot veure a la imatge publicada en exclusiva per SER Catalunya, va treballar quasi un mes al despatx mèdic del centre logístic d'Amazon al Prat de Llobregat.

Fins que el 29 de juliol de l'any passat un camioner va tenir un problema cardíac i des d'Amazon van trucar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Poc s'esperava Giménez que algú el reconegués. Va ser una de les infermeres que va acudir a l'incident qui va descobrir-lo. L'havia conegut pocs mesos abans, a l'abril, en una guàrdia al parc de Bombers de Cerdanyola, on aquest impostor també va colar-se.

Aquell dia es va fer passar per voluntari, va entrar a l'espai reservat pels professionals i aprofitant que en aquell moment no hi havia ningú va sentir per emissora de Bombers que saltava un servei mèdic d'un jove que no es podia treure un anell del dit. Va agafar l'ambulància del cos i va anar cap allà, tot i que finalment no va intervenir. Els Mossos el van identificar després i va acabar detingut. Durant un escorcoll a casa seva, a Terrassa, hi van trobar uniformes i emissores robades.

Durant l'incident d'Amazon i després de descobrir que tornava a ser el mateix farsant, el personal del SEM va alertar els Mossos. Una patrulla es va acostar fins allà mentre l'ambulància s'enduia el transportista cap a l'Hospital de Bellvitge per no perdre temps.

El fals metge estava contractat per una empresa externa a Amazon que li proporciona el personal mèdic. Treballava en un despatx d'aquesta central logística, que té uns 2.500 empleats, amb una taula i una llitera, per passar visita, si era necessari.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?