Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

MONCLOA MONCLOA El Gobierno presenta su plan de choque para fomentar la ciencia
Medio ambiente

El Consell de Medi Ambient aprova la restauració i modificació d'usos de la Casa Fuset

A més a més s'ha aprovat la rehabilitació del Pou dels Cavalls, un estudi sobre la situació actual de mamífers al terme d'Ontinyent i la creació d'un bosc autòcton

Reunió del Consell de Medi Ambient

Reunió del Consell de Medi Ambient / Ajuntament d'Ontinyent

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d'usos de la Finca Fuset. La iniciativa presentada per l’Associació MediAmbiental l’Auró va ser acceptada molt positivament per la resta de membres del Consell. Aquest projecte, que s’iniciarà amb la redacció d’un estudi, que serà presentat a les ajudes del Programa Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana 2014-2020, per conèixer quins són els usos i les millores que es poden dur a terme en aquest terreny per millorar ambiental i paisatgísticament la Finca Fuset.

Escoltem a la Regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Ontinyent, Sayo Gandía, parlant sobre aquest acord al consell i el que significarà.

A banda de l’actuació a Casa Fuset, s’aprovaven la proposta presentada per l’Ajuntament d’Ontinyent sobre la Rehabilitació entorn Pou dels Cavalls (platges), així com dos projectes presentats per la Colla Ecologista l’Arrel sobre la realització d’un estudi sobre la situació actual de mamífers al terme d’Ontinyent i la creació d’un bosc autòcton dins de l’àrea urbana o zones degradades.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?