Jueves, 09 de Julio de 2020

Otras localidades

Escuela Oficial Idiomas

"Ontinyent tindrà seu pròpia de l'EOI", paraules del Director General de Política lingüistica, Rubén Trenzano

Afirma que els tràmits estan iniciats des de fa temps, però que es van veure afectats per la crisi de la covid-19

Rubén Trenzano a una presentació

Rubén Trenzano a una presentació / Generalitat Valenciana

La setmana passada va ser una setmana plena de rumors, comunicats, atacs i elucubracions respecte a l'Escola Oficial d'Idiomes, però va acabar amb la més esperada per a Ontinyent, tindrà seu pròpia.

Dilluns va començar la polèmica amb una nota que parlava de retallades dels serveis de l'escola Xàtiva-Ontinyent, que acabava amb la pèrdua de fins a 9 classes, una noticia que va fer esclatar tot el panorama polític de la capital de la comarca de La Vall d'Albaida.

Des de La Vall ens Uneix qualificaven "d'atac sense precedents a l'aprenentatge de llengües" eixa retallada, i ja el regidor d'educació comentava que "espere que es tracte d'un error".

Joan Sanchis, diputat comarcal, va expressar que aniria a diputació a defensar els serveis actuals i demanar una seu pròpia a Ontinyent, i des del Partit Popular s'atacava tant al govern municipal com a l'autonòmic per aquestes retallades, comentant que "des que el PP aconseguira l'Escola Oficial d'Idiomes actual en l'última legistlatura popular ni s'ha defensat ni s'ha augmentat".

Divendres va ser el dia clau per a aquesta reivindicació, ja que a l'Hoy por Hoy Vall d'Albaida vam poder parlar amb el Director General de Política lingüística, Rubén Trenzado, va dir el següent sobre eixes possibles retallades.

El pròpi Trenzano va pronunciar, també a l'Hoy por Hoy Vall d'Albaida les paraules més esperades per als ontinyentins.

El Regidor d'Educació, Óscar Borrell, també va parlar sobre aquesta noticia en la seua entrevista a l'hoy por hoy Vall d'Albaida.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?