Martes, 07 de Julio de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Els mestres denuncien la reobertura d'escoles per manca de garanties

Davant d'Inspecció de Treball, els sindicats han al.legat manca de garanties en la neteja i desinfecció dels centres o manca de material de protecció adequat.

Interior d'un centre educatiu.

Interior d'un centre educatiu. / ACN

Els sindicats de mestres de Tarragona denuncien davant d’Inspecció de Treball les condicions de reobertura de les escoles. Creuen que s’ha fet de manera prematura i que no poden complir les mesures per evitar nous contagis.

La manca de garanties en la neteja i desinfecció dels centres, manca de material de protecció adequat, manca d'informació i formació específica per al personal dels centres, són algunes de les queixes. ”Els professionals no disposen d’aquelles mesures imprescindibles de seguretat, ni han estat sotmesos a tests; els riscos d’un retorn prematur superen amb escreix els incerts beneficis de tenir centres educatius oberts, almenys fins que no es pugui garantir realment la seguretat total dels infants, adolescents, professionals i famílies", al·leguen.

A més, denuncien que aquestes mesures de prevenció i protecció no s'han pogut conèixer prèviament a la seva publicació per part dels representants dels treballadors, no han estat consultats i per tant no han pogut participar en la seva elaboració. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?